Vaskemaskine med tørretumbler

Bedste vaske-tørremaskiner

Er du på udkig efter en vaske-tørremaskine, som ikke blot er en god maskine, men en maskine som skal tage dig med storm? Så kan vi nok godt hjælpe dig. Vi har valgt at gå markedet igennem, sådan at vi kårer de bedste vaskemaskiner med tørretumbler. Vores test er udført ret bredt, hvorfor vi selvfølgelig også har kigget på tørretumbler test. Der vil altid være nogle parametre, som man skal være særlig opmærksom på, når man skal ud og finde vaskemaskiner med tørretumbler. Det eneste det kræver er dog blot, at man gør sit forarbejde ordenligt. Hermed menes, at man gør sig nogle tanker om, hvad det er man har behov for. Her tænker vi på, at man lige tænker over, hvor mange gange man forventer at vaske i løbet af en uge, hvor meget tøj man gerne vil vaske ad gangen og også hvor man har planer om at stille vaskemaskinen henne. En vaske tørremaskine er mere end blot en vaskemaskine, det er nemlig en vaskemaskine med tørretumbler, som gør at man kan tørre sit tøj i samme maskine som man vasker. Det betyder at du kan indstille denne til, at den først skal vaske dit tøj, hvorefter den faktisk også skal tørre det.

Kan det ikke betale sig at købe en billig tørretumbler?

Det er et spørgsmål vi tit og ofte bliver stillet. Svaret er dog lidt svært, da det kommer an på så meget. Som vi lige har berørt ovenfor, så er det sådan, at der findes en masse forskellige typer af vaskemaskiner med tørrefunktion. De alle kommer med forskellige funktioner, karakteristika, størrelse og lignende. Det er heller ikke helt ligegyldig, hvad det er, som du vælger at installere hjemme hos dig. Hvis du har et stort hus med stor bryggers, så er det måske nemmere for dig at finde den bedste vaskemaskine og den bedste tørretumbler i stedet for at finde den bedste vaskemaskine med tørretumbler.

Er du derimod i en pladsmangel, så er det nok en bedre idé, at du kigger dig om efter en maskine med denne kombi funktion.

Hvad skal man kigge efter?

Er du på vej ud for at få et godt kondenstørretumbler tilbud, så tøv lige en kende. For hvis du alligevel skal det, så kan det være at en vaskemaskine med tørretumbler kan være bedre en selv den bedste tørretumbler bedst i test.

Energimærke

Det siger lidt sig selv, da man i dagens Danmark bliver punket i hovedet med alle de forskellige energianmærkninger, men det er der faktisk også god grund til. Der kan være rigtig mange penge at spare, når man blot ved, at man skal vælge det rigtige energimærke. Det vil bestemt kunne ses på ens energiregning, når man kommer til at skulle betale den.

Det bedste du kan få fat i er selvfølgelig A, og så kan man få dem med +’er efter sig. Jo flere +’er desto mere energibesparende er den.

Det er vigtigt at påpege, at når man arbejder med en vaskemaskine som også har tørrefunktion, så kommer den til at konsumere en del mere energi, end en normal vaskemaskine, hvorfor man selvfølgelig ville kunne se det på en elregning, hvis man ikke vælger med omhu.

Vælg en maskine med det rigtige lydniveau

Ingen synes det er voldsomt fedt med en maskine, som kan vække alle mennesker i en radius af 10 km. Derfor er det en god ting, at holde sig for øje, hvor meget støj den pågældende maskine udsender. Dette bliver målt i dB, og for mange mennesker, så siger det absolut ingenting om niveauet, men der er en god instruktion på klistermærket, som sidder på maskinen.

http://vaskemaskinebedstitest.com

http:///whiteaway.com

Anne